فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق خداشناسی

اختصاصی از فی لوو دانلود تحقیق خداشناسی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق خداشناسی


دانلود تحقیق خداشناسی

مقدمه
آیا جهان خدائی دارد؟
همه در پی این سوالند. این سوالیست که همه اشتیاق شنیدن جواب آنرا دارند این سوال طفل کوچک را دست بر دامن پدر می کند و دل جوان حیران را پریشان می سازد و خواب از چشمش می رباید تا کسی را پیدا کند و پاسخی قاطع بشنود و در دل شخص سست ایمان نیز راه می یابد اما فوری استغفار می کتد و از وسوسه شیطان به خدا پناه می برد, فکر همه را به خود مشغول می دارد مخصوصا در انکسار ضعف و بیماری و نومیدی در روزگاران پیشین نیز مردم این پرسش را کرده اند و با پیروی از نیروی اندیشه و درک خود گروهی به پرستش ماه و خورشید و ستارگان و گروهی به پرستش بتها و اصنام و گروهی به پرستش پرودگار یگانه توانا گرویده اند, گروهی دیگر نیز اسیر افکار و الحاد مانده اند. در آینده هم مادام که دنیا می گردد و عقل می اندیشد و بشر می بیند و درک می کند صاحبان خرد در پی آشنائی با پاسخ این سوال خواهند ماند.
ایمان به خدا :
انسان از دیرباز به خدا ایمان داشته است, او را پرستیده, خاطر به او سپرده و پیوند عمیقی را با او احساس کرده است پیش از آنکه به هر نوع تجدید فکری, فلسفی یا به فهم کامل روش های استدلال دست یافته باشد.
این ایمان زاینده تضاد طبقاتی یا ساخته استثمارگران ستمگر- که بوسیله استثمار شان گرد یا پرداخته استثمارشدگان ستمدیده که راه نفسی برایشان باشد- نیست زیرا که وجود ایمان مذکور در تاریخ بشر بر همه اینگونه تضاد و کشاکش ها مقدم بوده است. از طرف دیگر ایمان به خدا زاینده امور وحشتناک و احساس ترس در برابر حوادث طبیعی و خطرات ناشی از آنهم نیست چه اگر دین زاینده خوف و نتیجه وحشت و هراس می بود لازم می آمد دیندارترین مردم در طول تاریخ کسانی باشند که از این وقایع و حوادث بیشتر از همه می ترسند و زودتر به ناشکیبایی و بیتابی می افتند, حال آنکه مشعل داران دین در سیر زمان از قویدل ترین و نیرومندترین مردم
بوده اند.
این ایمان از کشش اصلی سرچشمه می گیرد که انسان به آفریدگارش پیوند می دهد و نتیجه احساس عمیقی است که آدمی به کمک آن فطرتا رابطه خود را با خدای خود و هستی خود درک می کند.
اثبات وجود خدا با توجه به آیات:
قال الله تعالی فی کتابه : مثل الذین التخذوا من دون الله اولیا کمثل العنکبوت التخذت بیتاوان هن البیوت لبیت العنکبوت لو کانو یعلمون. (سوره عنکبوت آیه 41)
و به فاصله یک آیه می فرماید :
و تلک الامثال فضربها للناس و ما یعقلها الا العالمون. (سوره عنکبوت آیه 43)
در این آیه قرآن کریم تشریح می کند, مردمی که تکیه گاهی غیر از خدا قرار می دهند و پناهگاهی غیر خدا برای روح و روان خود جستجو می کنند مثل اینها از نظر این پناهگاه ها, مثل عنکبوت است که برای خود خانه ای می تنند این خانه عنکبوت در سستی و بی مبنایی ضرب المثل است.
بعد می فرماید: ما این مثل ها را برای مردم بیان می کنیم ولی همه مردم به عمق این مثل ها پی نمی برند, تنها عالمان, دانایان و دانشمندان آنها هستند که به عمق این مثل ها پی می برند.
سوال : درست است که اگر انسان واقعا خدا را بشناسد و به خدا ایمان پیدا کند, همانطور است که قرآن بیان کرده است. مثلا :
الم تر کیف ضرب الله کلمه طیبه اصلها ثابت و فرعها فی السما /(س ابراهیم آیه 24)
این درختی است که اگر در روح انسان بروید, نتیجه همان است که قرآن بیان کرده است و یا اگر انسان بتواند زیربنای کار خودش را به تعبیر قرآن تقوای الهی و رضای الهی قرار بدهد, مطلب همانطور است ولی سوال این است که چه راهی وارد بشویم که این درخت در زمینه روح ما بروید؟
و چه بکنیم که زیربنای کار ما, تقوای الهی و رضوان الهی باشد؟ از چه راهی به معرفت حق, به تقوای الهی , به رضاجویی الهی ما دست یابیم؟ آیا قرآن از این نظر راهنمایی کرده است, در مسائل دیگر غیر از مسئله خدا, در سایر مسائل علمی می بینید که این بحث مطرح است که فلان مطلب استدلالی است یا تجربی؟
مطلب استدلالی مطلبی است که نیاز ندارد انسان عملا آن را مورد آزمایش قرار بدهد با نیروی برهان و استدلال هم می توان به آن تعیین کرد. مثلا مسائل ریاضی و مسائل فیزیکی در حدودی که با ریاضیات بالخصوص ارتباط پیدا می کند, اینها مسائلی هستند استدلالی.
یک دانش آموز با برهان و استدلال می تواند برای خود ثابت کند که مثلا دو زاویه مقاب اگر متوازی باشند چه نسبتی میان آنها برقرار است, نیازی به تجربه ندارد, یعنی مثلا پرگار یا وسیله دیگر را بدست بگیرد و اندازه گیری بکند و ببیند آیا این زاویه ها برابرند یا نه؟
خود استدلال مطلب را ثابت می کند, نیازی به اینکه شما عملا آنرا تحت تجربه و آزمایش خود دربیاورید ندارد, احیانا اگر هم آزمایش بکنید برای اینست که می دانید استدلال شما درست است. ولی بعضی از مسائل ریشه اصلی اش آزمایش است, یعنی بشر راهی مستقیم برای بدست آوردن آنها ندارد جز اینکه عملا آزمایش بکند. مثلا : آب اگر چقدر حرارت به آن بدهیم و درکجا تبدیل به بخار می شود.
بشر راهی برای استندلال به این مطلب نداشت یعنی اگر این راه بشر در عمل آزمایش نکرده بود و اگر به چشم خود ندیده بود, نمی توانست از یک راه استدلال این مطلب را اثبات کند. اگر هم بشر راه علت استدلالی اینها را بدست آورده باشد بعد از اینست که چند هزار سال بوده است از راه تجربی مطلب را بدست آورده که به آن می گویند مسائل تجربی.

 

 

فهرست مطالب

مقدمه    1
بکار بردن روش های علمی    7
دلایل طبیعی وجود خدا    11
تعریف « نیروی آفرینش» اینشتین    15
اکتشافات علمی وجود خدا را ثابت می کند    22
خدا از نظر علمی    26
سیر عارفی جوان به سوی روشن بینی    31
شهادت چند دانشمند    33
تفرق خداشناسی بر مادی گری    37
انسان, یک دلیل زنده    44
خدا در معالجات پزشکی    48
وجود خدا حقیقت مطلق است 54
منابع 68

 

 

 

شامل 79 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق خداشناسی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.