فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول

اختصاصی از فی لوو تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول


تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه  سیب زمینی  درتولید بیواتانول

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه6

فهرست مطالب

هیدورلیز فیمانده تکمه  سیب زمینی  درتولید بیواتانول

 

  • مقدمه

 

توضیح داد . تمامی پارامترهای هیدرولیز اسیدی ، با افزایش غلظت اسید از 1 به M 2 در نسبتهای ماده گیاهی به محلول اسیدی 75/0 ، 1 و 1 : 1 ، افزایش یافتند که احتمالاً علت آن ، افزایش فعالیت یون های هیدروژن در ترکیب واکنش می باشد . با انجام فرآیند هیدرولیز با استفاده از نسبت 2 : 1 ماده گیاهی به محلول اسیدی و M 1     HCL ، دریافتیم که بالاترین سرعت واکنش و حداکثر DE  به ترتیب  1- Min  89 % و 94 % بودند . همچنین دریافتیم که غلظت نهایی پایین تر قندهای احیا کننده نسبت به غلظت آنها در نسبتهای  75/0 : 1 و 1 : 1  ماده گیاهی به محمول اسیدی به علت اثر تجزیه وجود داشت . بالاترین غلظت نهایی قندهای احیا کننده g/l 114 با استفاده از نسبت 75/0 :1 و m2   Hcl به دست آمده در نسبت 2 :1 ماده گیاهی به محلول اسیدی هر 3 پارامتر هیدرولیز اسیدی ، با m2   Hcl  ، کوچکتر از m 1   Hcl   بودند . علت آن مصرف قندهای احیا کننده بوسیله سایر واکنشها با غلظت اسید واقعی بالاتر m43/1 می باشد .

 

حداکثر DE به دست آمده در یک ساعت هیدرولیز اسیدی در C 98 با استفاده از M 1    Hd در نسبت ماده گیاهی به محلول اسیدی 1 : 1 ( حدود 80% ) بالاتر از مقدار حاصله در هیدرولیز آنزیمی در مرحله ( 61 % ) بود . در فرآیند دوم ، در نسبت ماده گیاهی به محلول آنزیمی 1 : 1 خیسانده تکلمه سیب زمینی تازه با ترما میل(knu/l 4/14 ) در c95 طی 5/2 ساعت سپس هیدرولیز کاتالیز شده بوسیله سوپرسان (agu/l 8/28 ) در c 55 طی 5/1 ساعت ، هیدرولیز شد.

 

هم سرعت نستز و هم غلظت حداکثر . 5-HMF در دمای بالاتر از C 100 افزایش یافته و به مقدار حیاتی رسید که بازدارنده تخمیر الکلی بود . با این حال ، در مطالعه فعلی حداکثر غلظت 5- HMF پس از 60 دقیقه هیدرولیز تکمه سیب زمینی تازه در C 98 کمتر از g/l 1/0 و بسیار کمتر از غلظت بازدارنده 2/0 % بود .

 

هیدرولیزاتهای به دست آمده بوسیله m1   Hcl  ( نسبت خیسانده به محصول اسید 1 : 1 ) در دمای جوش (c 98 ) و فشار اتمسفر به مدت 60 دقیقه به عنوان سوبسترات برای تولید بیواتانول بوسیله مخمر تجاری نانوایی

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.