فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی تاثیر امواج مافوق صوت برروی فلس زدایی پشم از طریق کلرینه کردن مرطوب

اختصاصی از فی لوو پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی تاثیر امواج مافوق صوت برروی فلس زدایی پشم از طریق کلرینه کردن مرطوب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی تاثیر امواج مافوق صوت برروی فلس زدایی پشم از طریق کلرینه کردن مرطوب


پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی تاثیر امواج مافوق صوت برروی فلس زدایی پشم از طریق کلرینه کردن مرطوب

این محصول در قالب  پی دی اف و 83 صفحه می باشد.

 

این پایان نامه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی-شیمی نساجی طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز پایان نامه ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این پایان نامه را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.

 


چکیده

از بین بردن فلس های لیف پشم همواره به عنوان یک عملیات تکمیلی از زمان های گذشته در صنعت نساجی مطرح بوده است. با توجه به تاثیرات منفی فلس ها در برخی از فرآیندهای نساجی راهکارهای متفاوتی از گذشته تا به امروز ارائه شده و می شوند. با توجه به اهمیت بهبود فرآیندهای سعی شده است تا به بررسی تاثیر امواج مافوق صوت بر فلس زدائی پشم پرداخته شود. استفاده از امواج مافوق صوت در صنایع نساجی امروزه از اهمیت بسزایی برخوردار است. با استفاده از این امواج فرآیندهای بسیاری بهینه سازی گردیده و با کاهش هزینه و انرژی و همچنین افزایش سرعت فرآیند، بهره وری را می توان افزایش داد.

در این تحقیق سعی شده است علاوه بر بررسی تاثیر امواج مافوق صوت به تاثیر عوامل دیگر نظیر غلظت هیپو کلریت سدیم و اسید استیک نیز پرداخته شود. در ابتدا آزمایشات مربوط به کلریناسیون نظیر سنجش کلر فعال، کلرینه نمودن در شرایط مختلف و کلرزدایی انجام گرفته است. سپس آزمایشاتی بر روی درصد جمع شدگی، اصطکاک سطح پارچه، استحکام، و تصویر برداری به وسیله میکروسکوپ الکترونی S.E.M صورت گرفته است.

در نهایت نتیجه گرفته شد که امواج مافوق صوت نه تنها باعث به وجود آمدن تاثیرات بسیار نامطلوب در فرآیند کلرینه نمودن پشم نمی شود بلکه با کمک این محیط می توان با کاربرد مواد شیمیایی کمتر به نتایج مشابهی با روش های معمول کلرینه نمودن مرطوب رسید.

مقدمه

امروزه پس از رنگرزی و چاپ، فلس زدائی پشم مهمترین عملیات تکمیلی به کار رفته روی الیاف پشمی می باشد. استفاده از ترکیبات اکسید کننده خاصه ترکیبات کلردار قدیمی ترین روش بهبود کیفیت سطح پارچه های پشمی می باشد و قدمتی بیش از 100 سال دارند. اگرچه این فرآیند امروزه در حد یک فرآیند آماده سازی تنزل پیدا کرده است، اما هنوز هم به عنوان یک پیش فرآیند قبل از اعمال پلیمرها مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایای این روش می توان به ارزان بودن بکارگیری آن اشاره کرد که خود باعث ایجاد تمایل نسبت به بهینه سازی این فرآیند شده است. در این تحقیق از امواج مافوق صوت برای بهینه سازی این فرآیند استفاده شده است تا با بالا بردن کیفیت کار و کاهش اثرات مخرب زیست محیطی فرآیند فلس زدائی بهینه سازی گردد.

فصل اول: کلیات

1-1- لیف پشم:

پشم و دیگر الیاف مویی دارای پیچیده ترین ساختار در میان الیاف نساجی هستند. تمام اجزای موجود در ساختار پشم، بر خواص فیزیکی لیف پشم تاثیر می گذارند و اکثر این تاثیرات توسط ابزارهای آماری تحت بررسی دقیق قرار گرفته اند.

1-1-1- خواص عمومی:

یک لیف پشم ایده آل دارای سطح مقطع دایروی است که قطر آن بین 20 تا 40 میکرون متغیر می باشد. در پشم های ضخیم ممکن است در مرکز لیف یک بخش مرکزی به نام مدولا وجود داشته باشد که از پروتئین متفاوتی نسبت به بقیه پشم تشکیل می شود. در الیاف ظریف معمولا مدولا دیده نمی شود. اندازه مدولا در پشم های مختلف متفاوت بوده و در بعضی موارد به صورت یک کانال خالی در طول لیف قرار دارد. طول لیف پشم مابین 5 تا 50 سانتیمتر متغیر است. الیاف پشم به صورت مارپیچی دارای تجعد هستند که این تجعد در الیاف مختلف متفاوت است. چگالی پشم 1/3 گرم بر سانتیمتر مکعب است. ضریب شکست نور بنابر گزارش ها 1/533 موازی با محور لیف و 1/542 به صورت عمود و بریفرنژانس 0/010 است.

1-2- ساختار لیف پشم

در یک تقسیم بندی کلی می توان لیف پشم را به 3 لایه کلی تقسیم کرد:

1- لایه خارجی پوشیده از فلس یا کیوتیکل.

2- لایه فیبریای یا کورتکس.

3- مدولا در میان این سه لایه بخش اعظم پشم را کورتکس تشکیل می دهد که خود از میلیون ها سلول دوکی شکل بلند تشکیل شده است.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی تاثیر امواج مافوق صوت برروی فلس زدایی پشم از طریق کلرینه کردن مرطوب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.