فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کار آموزی گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

اختصاصی از فی لوو کار آموزی گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کار آموزی گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن


کار آموزی گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

تعداد صفحات : 27

فرمت فایل : word (قابل ویرایش)

فهرست مطالب :

عنوان :                                                                         صفحه :

 

مقدمه   ............................. 1

 

اصطلاحات و تعاریف .................... 2

 

آزمایشات ............................ 4

 

روش کار ............................. 5

 

نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه..................................... 16

 

تأسیسات – طراحی – تسهیلات ............ 17

 

شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد .... 19

مقدمه

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود

گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

 


دانلود با لینک مستقیم


کار آموزی گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.